Megérkezett a Deus Ex: The Fall az Androidos készülékekre is

0 1,256

Talán sokan ismerik a Deus Ex sorozatot, mely anno PC-n és konzolokon hódította meg a játékostársadalom szívét. Az RPG elemekkel fűszerezett akciójáték (FPS) remek értékeléseket kapott. Pár éve megjelent a sorozat harmadik része is, majd múlt nyáron befutott a Deus Ex: The Fall alcímet viselő mobilos játék is, mely akkor sajnos csak iOS eszközökre volt elérhető.

Ma azonban a Square Enix játékkiadó megtörte a csendet és kiadta a Google Androidos rendszerekre is a Deus Ex: The Fall játékát. A játék rendkívül szép grafikával és kellemes sztorival is rendelkezik, átlagosan 7-8 pontos értékeléseket kapott a sajtóban.

Aki olvasta James Swallow könyvét, a Deus Ex: Ikarosz-hatást, jól tudja, hogy olyan karakterekkel is játszhatunk majd, melyek az eddigi verziókban nem jelentek meg. Igazából a The Fall a könyv cselekményeit folytatja, így az általunk vezérelt hős, Ben Saxon, volt SAS tiszt lesz. Főhősünk ismét egy összeesküvés elmélet közepében találja majd magát, belecsöppen az orvostudomány, a nanotechnológia és az augmentáció és egyéb futurisztikus dolgok közé.

A játék már Android 3.2-es rendszertől elérhető, így nagyon sokan ki tudják majd próbálni ezt a remek játékot, mely már elérhető a Google Play áruházban is 1.831 forintos áron.

[app]com.squareenix.dxm[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá