Egykezes funkciókat és jobb zenelejátszót védett le a Samsung

0 2,836

Egy szabadalmakkal foglalkozó információs weboldal -a koreai KIPRIS- néhány újdonságot tett közzé a Samsungot illetően. Mindez valószínűleg a Galaxy S5 felhasználói felületével van összefüggésben. Legfontosabb elemei a nagyméretű okostelefonok egykezes használatát segítik elő.

Mindenki választhat majd magának egy tetszőleges sarkot a kijelzőn, ahová alkalmazásokat csoportosíthat, mint pl. leggyakoribb hívások, üzenetek, értesítések stb. Ez az egyszerű ötlet nagyon hasznosnak bizonyulhat egy akkora telefon esetén, mint az S5. Logikus lenne az új megoldást a phabletekbe is beépíteni, nem lenne meglepő a Note szériában is viszont látni az egykezes funkciót.

samsung-interface-patent-1

A szabadalomról szóló beszámoló említ egy új zenelejátszót is, ami az egyes közösségi platformokkal erősen integrálva lesz. Nem tudni, hogy a “Friends Music” (barátok zenéje) vajon bekerül-e az S5-be, de végső soron mely más eszköz jöhetne szóba, ha nem a legfontosabb zászlóshajó. Az elmúlt hetek pletykáit és kiszivárgott híreit szummázva nem lehet kérdéses, hogy a Samsung gőzerővel dolgozik egy intuitívan használható, minél magasabb szintű felhasználói élményt nyújtó szoftveren.

samsung-galaxy-s5-mp3-friends-music

Ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor épp 1 hónapra vagyunk a Galaxy S5 bemutatójától. Amennyiben a hardveres és szoftveres tulajdonságokról szóló eddig kiszivárgott híreknek csak a fele igaz, akkor is jelenlegi kínálat legkomolyabb okostelefonjával találhatjuk szembe magunkat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá