Lelepleződött a Samsung Galaxy Note 3 Olympic Games Edition

0 1,628

A Samsung megkezdte a Galaxy Note 3 Olympic Games Edition forgalmazását. A mobilkészülék hivatalosan egyelőre csak Hollandiában érhető el, nem tudni, hogy mikor terjesztik ki a további országokban az értékesítést.

A Galaxy Note 3 olimpiai kiadása semmiben sem tér el az eredeti Note 3-hoz képest, csupán a készülék csomagolása és a hozzá adott egyéb kiegészítők mások. A csomag tartalmaz két jegyet az amszterdami olimpiai stadionban tartandó jégkorcsolya edzésekre, valamint egy speciális mobilvédőtokot is mellékelt a Samsung.

A vásárlók egyébként jegyeket is nyerhetnek a 2014-es Téli Olimpiára, mely Oroszországban, Szocsiban kerül majd megrendezésre 2014 február 6 és 23-a között. Hollandiában a készüléket egyelőre csak a KPN holland mobilszolgáltató forgalmazza, amely a választott hűségidőtől és díjcsomagtól függően akár ingyenesen is megvásárolható.

Természetesen nem meglepő, hogy a Samsung a Galaxy Note 3-as készülékből egy olimpiai változatot is kiadott, hiszen ez a készülék lett a 2014-es Téli Olimpia hivatalos telefonja is, amelyet egyébként minden résztvevő sportoló ajándékba kap majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá