Február 24-én, Barcelonában mutathatják be a Samsung Galaxy S5-öt

0 1,290

Lassan hetek óta megy a találgatás arról, hogy a Samsung mikor leplezi legújabb csúcskészülékét, a Galaxy S5-öt. Eleinte arról cikkezett a nemzetközi sajtó, hogy a februári MWC-n mutathatják be. Ezt erősítette az a tény, hogy a Samsung vezető designere ezt konkrétan egy interjúban ezt nyilatkozta. Ennek ellenére új helyszínek és dátumok láttak napvilágot: New York és London, márciusban vagy áprilisban. Most azonban úgy tűnik, hogy a dél-koreai vállalat Barcelonában az MWC előestéjén mutatja be a világnak az S5-öt.

Konkrét időpont és helyszín van arról, hogy a Samsung mikor mutathatja be a Galaxy S5-öt. A legfrissebb pletykák szerint ez február 23-án lesz Barcelonában, helyi idő szerint délután hatkor. Egy különálló rendezvényt fognak csinálni csak azért, hogy a telefont a sajtó elé tudják tárni. Az információ azonban nem biztos, hogy hiteles.

A legújabb dátum Eldar Murtazintól származik, aki egy orosz újságíró és az egyik legismertebb smartphone elemző a világon. Murtazin érdekes módon két hete még azt állította, hogy nem az MWC ideje alatt lesz a bejelentés, most azonban válltig állítja a dátum helyességét.

A pletykák szerint áprilisban kerülhet a boltok polcaira. Bár a specifikációkról nem igazán lehet sokat tudni, egyre valószínűbb, hogy ujjlenyomat-olvasó lesz retina szkenner helyett. Te milyen specifikációnak örülnél?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá