Első sajtófotók a hamarosan kapható Galaxy Note 3 Neóról

0 2,943

Az elmúlt hetekben tömérdek kiszivárgott információról számolhattunk be nektek az új és olcsóbb Galaxy Note 3 modellel kapcsolatban. A Note 3 Neo, más néven Note 3 Lite phabletről hivatalos hírek ugyan nincsenek, de sok részlett szivárgott már ki. A legtöbben hatmagos processzorra számítanak, ami egy Lite verziótól igen derék. A spórolás inkább a kijelzőn látszik meg, a Neo 5, 5 colos, 720p-s Super Amoled képernyőt kaphat, szemben a Note 3 5,7-es FullHD Super Amoledjével.

Továbbá 2GB RAM, 16GB tárhely, microSD, 3,100 mAh akksi, LTE hálózat, és Android 4.3 várható a Neo-ba, természetesen a Note 3-nál megismert kiváló S Pen funkciókkal együtt (pl. Air Command Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window, S Note, Multi Window, new Easy Clip, és Direct Pen).

Hála a Sammobile korábbi képeinek, már azt is láthattuk milyen külsőt kapott a phablet. ami kísértetiesen emlékeztet testvérére. Bennfentes kapcsolatainak köszönhetően a Sammobile szerezte meg az első exkluzív sajtófotókat is (a cikk alján megtekinthető). Egy belga forrásuk küldte a képeket, aki a Samsung kiskereskedelmi hálózatában dolgozik. Elmondása szerint immár startra kész a weboldal, amelyen az előrendeléseket lehet majd leadni. A fotók pedig a Samsung által webdizájn elemként megküldött hivatalos sajtóanyagból származnak.

Az új phablet előrendelési ára nem sokkal alacsonyabb, mint a Note 3 európai ára volt. 599 dollárról fog indulni, ami a megjelenést követően remélhetőleg csökken. Az értékesítés már csak a bejelentésre vár, ami legkésőbb az MWC-n biztosan megtörténik majd. Addig be kell érnünk az alábbi sajtófotókkal.

GALAXY-Note-3-NEO-SamMobile-3 GALAXY-Note-3-NEO-SamMobile-2GALAXY-Note-3-NEO-SamMobile-4GALAXY-Note-3-NEO-SamMobile-5GALAXY-Note-3-NEO-SamMobile-1

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá