Bőrborítású Samsung Galaxy S5 koncepcióképek érkeztek

0 1,587

Régóta nem kaptunk már igényes Samsung Galaxy S5 koncepciókat, de a készülék bejelentése felé közeledvén mégis megjelent egy igazán ütős elképzelés. A holland SamsungGalaxyS5.nl oldal készítői bemutatták a bőrborítással ellátott Galaxy S5 mobiltelefonról alkotott dizájnjukat, melyek az elmúlt hónapban kiszivárgott információk alapján születtek.

A csapat egy 5,25″-es kijelzőt képzelt el megjelenítőnek, mely 2560×1440 pixelfelbontást kapna. A készülék hátlapját egy teljesen bőr felület alkotná, hasonlóan, mint ami a Galaxy Note 3 készüléknél is bemutatkozott. A készülék többi része, vagyis a külső borítása alumíniumból állna, míg a kijelzőn az új Touch Wiz felületet is megcsodálhatjuk.

A koncepcióképek mellett a hollandok egy 20 megapixeles hátoldali kamerát is vizionálnak, valamint egy 2900 mAh-es akkumulátort is, mely lényegesen gyorsabban tölthető majd fel, mint az előző modelleknél.

Természetesen a készülék az Android 4.4-es KitKat rendszerrel lesz szállítva, valamint egy ujjlenyomat-olvasóval is, de az még nem teljesen világos, hogy erre különálló gombot hoz majd létre a Samsung, vagy magába a kijelzőbe szerelik az érzékelőt, ami egyébként várhatóan Gorilla Glass 3 bevonatú lesz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá