Vezeték nélküli töltéssel jön az S4 új tokja

Alig két hónapra vagyunk a Galaxy S5 leleplezésétől, a Samsung mégsem hagyja cserben az S4 tulajdonosokat és továbbra is új kiegészítőkkel hozakodik elő. A vállalat bejelentette, hogy vezeték nélküli töltést tesz lehetővé a továbbfejlesztett S View Cover segítségével.

Az S View Cover jelenlegi változata itthon is szerepel a Samsung termékportfóliójában. Ez tulajdonképp egyfajta tokot jelent a Galaxy S4 készülékhez, amely kinyitható és becsukható, így minden oldalról védi az eszközt. Az átlátszó ablakon keresztül természetesen láthatóak a kijelző legfontosabb információi, továbbá a hívások fogadása, elutasítása és más alapvető funkciók is használhatók a fedő felnyitása nélkül.

A frissen bemutatott S View annyiban több, hogy Qi vezeték nélküli töltési technológiát is tartalmaz. Önmagában persze nem táplálja az akkut, szükségeltetik hozzá egy wireless töltő is. A korábbi S View esetén ki kellett venni a telefont a töltéshez, de ez most egy csapásra megoldódik. Az új kiegészítő nem mellesleg sokkal szebb és légiesebb külsőt is kapott elődjénél.

Samsung-Galaxy-S4-wireless-charging-S-View-Flip-Cover-open

Egyelőre csak Amerikában kapható a legújabb S View, de kétségtelenül a hazai polcokról is leemelhető lesz a közeljövőben. A Samsung 69 dollár 99 centre tartja új megoldását, de aki most szeretne egyet, anak érdemes az Amazon ajánlatát is megfontolni, ott ugyanis 15 dollárt spórolhat. A termék fehér és fekete színben is kapható.

EF-TI950B_Dynamic_black_400

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá