Mark Zuckerberg is ott lesz az MWC-n

0 809

A Facebook-alapító Mark Zuckerberg is beszédet tart majd a februárban rendezendő Mobil Világkongresszuson.

Mark Zuckerberg nyitóbeszédével és az azt követő prezentációval veszi majd kezdetét február 24-én a mobil iparág egyik legfontosabb éves kiállítása Barcelona-ban. Az előzetes információk szerint az előadás témája a Facebook-alapító még a tavalyi év során indított, a jelenleginél megfizethetőbb internet-hozzáféréssel foglalkozó kezdeményezése, az Internet.org lesz. A kezdeményezés elsődleges céljai közt a fejlődő világban is elérhető olcsóbb internetszolgáltatás áll, melyben többek között a Samsung is közreműködik.

A Cnet szerint viszont meglehetősen érdekes választás egy mobilokkal kapcsolatos show nyitóeseményének annak az illetőnek a beszédét választani, akinek a legutóbbi attrakciója sem sikerült túl fényesen. Mint ismeretes, a közösségi oldal korábban óriási negatív visszhangot váltott ki a „Facebook telefonként” elhíresült androidos felületével, ami a mai napig sem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket.

Egyesek szerint ugyanakkor az idei MWC kitűnő alkalom lehet Zuckerbergéknek, hogy orvosolják a korábban elkövetett hibákat, és talán éppen ezért (is) hangoztatja annyira a Facebook-vezér a rendezvényen való részvételét.

A február 24-én kezdődő barcelonai mobilshow nyitóbeszédét egy online felületen keresztül otthonról is követhetjük majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá