Partnerséget kötött az Illycaffe és a Samsung

0 819

Többéves partnerségi megállapodást kötött a Samsung Electronics és a világ egyik legjelentősebb kávépörkölő vállalata, az Illycaffe. Az együttműködés célja, hogy kölcsönösen növeljék vásárlóik elégedettségét prémium eladáshelyeiken. Mindkét fél a saját erősségét veti be a másik érdekében.

A jövőben a Samsung superior üzleteiben és rendezvényein is a minőségi kávé élményével ajándékozzák meg vendégeiket. Így aki betér megtekinteni a Samsung újdonságait, a helyszínen egy ízletes kávét is elfogyaszthat majd. Feltehetően a dél-koreai óriás dolgozóinak agytevékenységét is Illy kávéval fogják serkenteni. Az Illycaffe elit üzlethelyiségeit pedig a Samsung fogja „digitalizálni” saját eszközeivel.a

Okostelefonok, tabletek illetve más innovatív megoldások és installációk fogják feldobni az eladáshelyeket. Természetesen mindez kimondottan az Illy arculatára lesz szabva. Az első ilyen POS megoldásokkal felvértezett Illy üzlet a londoni Regent streeten lesz. A „Samsung Angels” nevű kampány keretében vélhetően valamilyen virtuális angyalok fognak segítséget nyújtani az érdeklődőknek.

A boltokon „Samsung által digitalizálva” jelölés lesz látható, az év folyamán sok ilyen egység létrehozását tervezik. A szokatlan kapcsolat nem is oly különös a résztvevők szerint, az Illycafe ügyvezető igazgatója „természetes szövetségesének” nevezte új partnerét. Egymásra találásuk nem ma kezdődött, a Samsung korábban is segített nekik az új kereskedelmi koncepció kialakításában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá