Még több csempe érkezik a Samsung új felhasználói felületében

0 722

A Samsung jó pár felhasználót meglepett az e hónap elején rendezett CES 2014-es kiállításon bemutatott új táblagépeivel. Maguk az eszközök nagyon jól sikerültek, de az új felhasználói interfészt még szokni kell. A Samsung ezen új felületét, mely az újgenerációs táblagépekben kapott helyet Magazine-nek keresztelte.

Sokan úgy gondolták, hogy ezen új felhasználói felület exkluzívan csak a táblagépekre lesz majd elérhető, de az @Evleaks által kiszivárogtatott képernyőmentésekből arra lehet következtetni, hogy ez lesz az új, következő generációs TouchWiz felülete. Ebben az esetben viszont ezt a kezelőfelületet fogja majd megkapni a legtöbb Androidos Samsung okostelefon is.

A Samsung vélhetően az arculat egységesítését tervezi, hiszen a “csempés” dizájn hatékonysága már bizonyított a Flipboard nevű alkalmazásban, vagy akár a Microsoft Windows Phone Metro/Modern UI kezelőfelületénél.

Természetesen már sokan meg is vádolták a Samsungot, hogy ezen felület csupán egy koppintása a redmondi óriás rendszerének, de valljuk be ez sokkal jobban néz ki, valamint lényegesen egységesebb és szebb is.

Ti várjátok már az új, továbbfejlesztett grafikai felületet az Androidos készüléketekhez?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá