Galaxy S Value? Rejtélyes készüléket jegyeztetett be a Samsung

0 959

Bár a Samsung háza táján jelenleg a Galaxy S5-el kapcsolatos találgatások a legfelkapottabbak, azért akadnak más érdekességek is.

Szinte már a küszöbön áll a Samsung újabb generációs csúcskészüléke, így érthető, miért is szegeződik most minden figyelem a dél-koreai óriásra. A menetrend szerint érkező újdonságokkal kapcsolatos hírek mellett időközben azonban néhány meglepő lépésre is sor került a gyártó háza táján.

Egy érdekes bejegyzés jelent meg a napokban a Samsung termékeket is előszeretettel kiszivárogtató @eavleaks Twitter-oldalán: a dél-koreai gyártó nemrég Galaxy S Value néven jegyeztetett be újabb szabadalomra vonatkozó kérvényt. Noha sokat nem lehet kitalálni az S Value névből (így természetesen a specifikációkat és az egyéb részleteket sem), az Übergizmo magyarázata szerint az elnevezés (value, azaz érték) valószínűleg egy újabb belépőszintű telefont takarhat.

 

 

 

Ebben eddig persze semmi különlegesség nincs, kivéve, ha azt nézzük, hogy a Sammobile legutolsó értesülése szerint a dél-koreai gyártó – az Apple mintájára -, egyenesen kétféle változatban küldené harcba aktuális csúcskészülékét, amik ráadásul eltérő néven kerülhetnek majd a boltok polcaira. Ennél többet egyelőre nem tudni, így jelen pillanatban csak annyi a biztos, hogy hamarosan ismét egy újabb Samsung-termékkel bővül majd a piac.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá