Galaxy S5: fém és plasztik változatban is?

0 1,087

A legújabb információk szerint az Apple-höz hasonló lépésen gondolkodik a Samsung is. Többféle változatban is kapható lesz a Galaxy S5?

Tavaly ősszel meglepő fordulatot vett az Apple bemutatók eddig tapasztalt forgatókönyve: a cupertinoi vállalat – sokak meglepetésére – két készülékkel kezdte meg aktuális piaci offenzíváját, abban reménykedve, hogy az olcsóbb iPhone-nak kikiáltott 5c-vel még több felhasználóra tehet szert a kevésbé tehetősek közül is. Hogy a terv végül mennyire vált be, azt döntse el mindenki maga, az eladási adatok azonban egyértelműen tükrözik a fogadtatást, amit – véleményünk szerint – kár lenne szépíteni.

A Sammobile birtokába került névtelen forrástól származó információk szerint a Samsung is hasonló terven mesterkedik Galaxy S5 fronton, amelyből rögvest két változatot állítanának csatasorba a dél-koreaiak is. A forrás szerint a plasztikba bújtatott változat a gyengébb hardver miatt lényegesen kevesebbe kerülne, ami egészen pontosan 650 euró környékén alakulna. Ezzel szemben a drágább, minden extrával megfűszerezett változatnak 800 eurós fogyasztói árat, és a műanyag borítás helyett, fém kivitelt valószínűsítenek.

A hardverrel kapcsolatos specifikációk terén bár részletesebb információkat nem árultak el, a Sammobile többek közt azt sem tartja kizártnak, hogy a készülékek eltérő névvel kerüljenek majd forgalomba.

A Galaxy S5 egyik lehetséges felbukkanása helyszínének többen a néhány hét múlva esedékes barcelonai Mobil Világkongresszust jósolják.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá