Szex Google szemüveggel

0 11,126

Sherif Maktabi fejlesztésének köszönhetően egy új és elég izgalmasan hangzó alkalmazás csatlakozott a Google Glass eddig ismert repertoárjához.  Az ötlet tömören megfogalmazva így szól: „Viselj Google szemüveget és szeretkezz!” Bármelyik fél kezdeményezheti az applikáció megnyitását hangvezérléssel. Ehhez csak annyit kell mondani: „OK szemüveg, itt az idő”. Kikapcsoláskor sem kell a kezeinket a telefonra pazarolni, csak szólunk: „OK szemüveg, kikapcsolhatsz”.

Az app lényege, hogy mindent láthatsz szemüveged kijelzőjén, amit a partnered lát. Ez a szexuális kalandozások egészen új dimenzióját nyitja meg. Emellett lekapcsolhatod a fényeket, zenét indíthatsz el, sőt az alkalmazás még pozíciókat is javasolhat az ágytornához. Ha ez még mind nem lenne elég, akkor az aktus után vissza is nézhettek egy összevágott videót, ami elvileg nem tárolódik szerveren. A készítők azt is tervezik, hogy az együttlétbe virtuális úton más személy is becsatlakozhasson. Elsőre elég hajmeresztően hangzik, mégis nagy népszerűséggel kecsegtet ez az alkalmazás. Telefonra készült verziója egyébként már letölthető az App Store-ból.

Az még kérdés, hogy a Google szabályzatába befér-e ez az ötlet. Volt már kísérlet korábban is hasonlóra, akkor „Tits and Glass” (cicik és szemüveg) néven jelent meg egy terv. Mindössze arról lett volna szó, hogy a szemüveggel lefényképezett mellek, popsik és egyéb testrészek felkerülnek egy oldalra, ahol szavazni lehet rájuk. A Google azóta finomított szabályzatán, így a mostani ötlet már biztosan figyelembe vette a szigorításokat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá