Áprilisra csúszna a Galaxy S5 bemutatkozása?

0 1,394

Alaposan ellentmond az eddigi pletykáknak egy nemrég szárnyra kapott újabb nem hivatalos információ.

A Galaxy S5-öt még be sem mutatták, de nem telik úgy el egyetlen nap sem, hogy ne érkezne róla valamilyen állítólagos információ. Nemrég újabb pletykák kaptak szárnya, ám ezúttal a telefon várható leleplezésének idejével kapcsolatban.

A Bloomberg értesüléseire hivatkozó IGN korábban azt írta, az újabb generációs Galaxy S5 a dél-koreai gyártó alaposan átszabott új okosórájával egyszerre, áprilisban mutatkozhat majd be. Az állítólagos információt az oldal elsősorban a Galaxy S4 megjelenésével magyarázza: az előző generációs modellt tavaly márciusban vehettük először szemügyre, majd áprilisban került a boltok polcaira. Ebből kiindulva alighanem ezt a tervet követi majd az S5 is.

Az eddig megjelent információk alapján talán nem túlzás azt állítani, hogy egy elképesztő Samsung telefon érkezik majd, amelyben az Apple ujjlenyomat-olvasóját alaposan leköröző írisz-szkenner, 4 magos processzor, és 16 megapixeles kamera is helyet kaphat, az alapoktól újratervezett formában. A hardver és az egyéb külsőségek mellett azonban érdemes némi figyelmet szentelni egy korábban napvilágra került fotóra is, amin állítólag már az új Samsung telefonok egyedi kezelőfelületét láthatjuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá