A Galaxy S3 a legnépszerűbb okostelefon Amerikában

1 2,324

Meglepő adatokat közölt a Chitika legfrissebb felmérése: az amerikaiak körében a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvend a Samsung lassan két éve piacra került készüléke.

Hogy a Samsung mennyire tett jó lóra a Galaxy S3-mal, azt egyfelől jól mutatja, hogy a készülékből a megjelenéstől számított alig néhány hónap elteltével több mint 30 millió talált gazdára világszerte. De vajon hogyan alakul az aktuális piaci körkép, azután, hogy megjelent a Galaxy S4, – ami hamarosan már az újabb trónkövetelőnek adja át vezető pozícióját -, és persze itt a phablet kategória egyértelmű győztese is, a Note 3. Ennek apropóján készítette el legfrissebb felmérését a piaci elemzéseket végző Chitika.

Az adatokból kiderül, tavaly decemberben az amerikai mobil internetes forgalom mintegy 33.9 százalékát tette ki a dél-koreai gyártó még 2012 májusában debütált készüléke. A dobogó második fokára – meglepő mód – az újabb generációs utód, az S4 került (23.8%), míg a harmadik és negyedik helyen már igencsak vegyes helyzet mutatkozik. (Arról nem is beszélve, hogy a vállalat phabletjei pedig jelentősen elmaradnak az élmezőnytől.)

Hiába, a Galaxy S3 úgy tűnik, jött, látott és (ismét csak) győzött, ennél fogva pedig már érthető, hogy miért is igyekszik úgy a Samsung minden trükköt bedobni az új Galaxy S5 piacra kerülésekor.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Ha már ez a cím, akkor illett volna egy pár mondatot a teljes Android vagy teljes okostelefonpiacról is írni… hogy tudjuk, mi minek a hány %a….

Szólj hozzá