A Tescóban Angry Birds plüssfigurákat lehet összegyűjteni

0 3,250

Megérkezett az elit madáregység a hazai Tesco áruházakba. Feladatuk pedig nem más, mint az ellopott és a Malacszigeten őrzött madártojások visszaszerzése. Január 16-tól bárki beszállhat a csatába, hiszen elindult a Tesco legújabb hűségprogramja, mely egészen március 23-ig tart. A vásárlók minden 2000 forint költés után 1 matricát kapnak, de ezen felül több száz megjelölt termék után extra matrica is jár. 30 összegyűjtött matrica esetén pedig a 8 plüssfigura egyike már 1499 forintért megvásárolható. A madárosztag tagjai, meghatározott termékek megvásárlása után járó kedvezményes kuponnal, akár 999 forintért is hazavihetők.

Január 16-án indul a Tesco legújabb hűségprogramja, melynek keretében a vásárlók a népszerű Angry Birds játék szereplőit, a madarakat és a tojásvédelmező malacokat megformáló 20 cm-es plüssfigurákat vásárolhatják meg rendkívül kedvező áron. Matricát minden 2000 forintos költés után kapnak a vásárlók, akiknek március 16-ig van lehetőségük összegyűjteni a plüssök megvásárlásához szükséges 30 matricát. A matricák beváltására március 23-ig lesz lehetőség.

A Tesco legújabb hűségprogramjához közel száz beszállító partner is csatlakozott. Egyes, az Angry Birds akcióban résztvevő termékek után a vásárlók extra matricát kapnak, így közelebb kerülhetnek a szükséges 30 matrica összegyűjtéséhez. Emellett az áruházlánc hetente megújuló termékajánlatokkal várja a vásárlókat, melyek 500 forintos kedvezményes kupont érnek, s ezek szintén beválthatók a plüssfigurák vásárlásakor. Így a 30 matricával és a kuponnal együtt már 999 forintért hazavihetők az elit madáregység tagjai, illetve a tojásvédelmező malacok egyike.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá