Jönnek a Facebook új, különálló alkalmazásai

0 1,034

Bár a Facebook legutóbbi androidos attrakciója kevésbé váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a vállalat legújabb közleménye szerint bőven akad még trükk a tarsolyukban.

Kifejezetten sikeresnek indult, rövid idő után viszont rendesen alábbhagyott a Facebook még tavaly áprilisban megjelent, Facebook Home nevű androidos felületének népszerűsége. A helyzet bár azóta sem változott, a legújabb információk szerint a közösségi oldal egyáltalán nem hagyott fel a különálló alkalmazások fejlesztésével.

A The Verge biztos forrásaira hivatkozva állítja, a Messenger csupán a jéghegy csúcsa volt, az igazi meglepetés csak most következik. Az oldal információi szerint a vállalat idei évre vonatkozó stratégiája között az új, különálló mobilalkalmazások fejlesztése áll. Mint kiderült, a Facebook ahelyett, hogy újabb funkciókkal pumpálná tele az eddig megjelent alkalmazásait, inkább újakat fejleszt.

Hogy milyen újdonságokra lehet majd számítani az oldal saját hírolvasóján kívül, egyelőre nem tudni. A Verge a sok lehetőség között legvalószínűbbnek a naptárral és a facebookos eseményekkel kapcsolatos alkalmazások megjelenését tartja, de az sem kizárt, hogy önálló felületet kap majd a graph search nevű kereső.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá