Horrorisztikusan drágák lesznek a Samsung brutálisan erős táblagépei

0 975

A Samsung a 2014-es Las Vegas-i CES-en számtalan új táblagépet mutatott be, s egyesek brutális hardveres belsővel fognak a boltok polcaira kerülni. Egyelőre nem tudni hivatalosan, hogy az árcédulákra milyen összegek kerülhetnek, azonban a kereskedők által megadott irányárak azt mutatják, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a Galaxy Pro-t szériát szeretne magáénak tudni.

A Samsung Galaxy Note Pro 12.2 ára már akkor is brutális, ha csupán a WiFi-s verziót nézzük. Amennyiben a híreknek hinni lehet 999 euróra tartják, ami nagyjából 299 ezer forintnak felel meg. Persze Magyarországon ennél drágább lehet az adók és a különféle jogdíjak miatt.  Az LTE támogatással rendelkező változat ára 1099 euró, 328 ezer forint lehet.

A Samsung Galax Tab Pro 12.2 ára sem sokkal kedvezőbb. Mivel itt nincsen érintőceruza, így az ár is kedvezőbb, igaz, sem az alsó-középosztályt célozza meg a maga 899 eurós, 268 ezer forintos árával. És itt is csupán a WiFi 16 GB-os modellről beszélünk. Az LTE funkcióval rendelkező Galaxy Tab Pro 12.2-t 999 euróért, 299 ezer forintért tudhatjuk magunkénak Európában.

Persze ezek az árak egyelőre csak tájékoztató jellegűek, de az biztos, hogy ha csökken is, csupán pár tízezer forinttal fognak kevesebbe kerülni a Samsung erőművei.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá