Napokon belül megjelenhet a Facebook régóta várt újdonsága

0 3,106

A több hónapja tartó kísérletezés és átalakítás eredményeként hamarosan révbe ér a közösségi oldal Paper névre keresztelt mobil hírolvasója.

Mark Zuckerberg már többször hangoztatta, hogy a Facebook jövőjét egyre inkább egy személyre szabható újság formájában képzeli el, a terv pedig úgy tűnik, hamarosan a gyakorlatban is megmutatkozhat.

A leginkább a Flipboardhoz hasonlítható felületen már több mint egy éve dolgozik a Facebook, – a fejlesztésekben ráadásul maga Mark Zuckerberg is részt vett – ám a közösségi oldal életében eszközölt változtatások miatt többször elhalasztották a projektet. A re/code nevű oldal birtokába került információk azonban úgy tudják, a közösségi oldal az utolsó simításokat végzi a szolgáltatáson. A Paper néven futó koncepció az eddig megjelent információk szerint nemcsak egy hírolvasó, hanem egy olyan komplett megoldás lesz, aminek felületén a minket érdeklő tartalmak mellett a facebookos állapotfrissítéseink is egyaránt megjelennek majd.

A hírek szerint az azonban egyelőre még nem tisztázott, hogy a szolgáltatás egy különálló alkalmazás, vagy egy mobilról elérhető webfelület formájában jelenik meg. A hivatalos leleplezésre ugyanakkor már nem kell sokat várni, állítólag még február előtt bemutatják.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá