Bemutatkozott a Samsung WB50F digitális fényképezőgépe

0 3,937

A Samsung CES 2014-es kiállításon bemutatott gépei közül kiemelkedik az egyébként rendkívül pici, integrált vakuval ellátott Samsung WB50F típusú modell. A legtöbb gyártó nem fektet túl nagy hangsúlyt a vakuk elhelyezésére, vannak amelyek a gép azon részére helyezik el, ahol fényképezésnél zavaró tényező lehet, vannak olyan gyártók, amelyek a ki- vagy felpattanó vakukat részesítik az előnyben, meg persze olyan is akad, amely egyszerűen kihagyja az eszközből.

Szerencsére a Samsung nem így tett és a készüléken található objektív fölé, azaz az eszköz tetején található kiemelkedésbe helyezte el a vakut, mely egyszerre több állású, lévén az felpattintható.

A Samsung WB50F modell 16 megapixeles, a benne lévő CCD képérzékelő 16,2 millió képpontot tud rögzíteni. A szenzor itt is 1/2,3″-os, mely maximum 4608×3456 pixeles fotók felvételére alkalmas. A videók maximum HD felbontásban, azaz 1280×720 pixeles méretben rögzíthetőek. A fényérzékelő ISO 80 és IOS 3200 között állítható, mely mellett egy 12x-es optikai zoom válhat a segítségünkre, mely 24 milliméteres nagylátószöget és maximum 288 milliméteres tele állást biztosít a felhasználók számára.

A fényerő f3,1-6,3-as, valamint itt is egy 3″-es 460 ezer pixeles kijelzőt találhatunk. A készülék a microSD kártyákat támogatja, de szerencsére már itt is megtalálható a vezeték nélküli hálózatokat támogató WiFi és NFC modul is. A parányi készülék összesen 207 grammos, míg méreteit tekintve 101x68x27 milliméteres.

A hazai bevezető ára egyelőre ismeretlen.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá