A Samsung bemutatta a meglepően olcsó táblagépét

1 17,230

A mai nap folyamán a Samsung, a hivatalos, nemzetközi blogján leleplezte a Galaxy Tab 3 Lite táblagépet. Az eszköz nem azért érdemel kiemelt figyelmet, mert akkora erőmű, hanem az ára igazán kedvező. Tömegesen terjedhet el Galaxy Tab 3 Lite a világon.

Még a tavalyi év végén számoltunk be arról, hogy piaci források szerint, a dél-koreai vállalat hamarosan bemutat egy olyan táblagépet, mely teljesen felboríthatja a piacot. A Galaxy Tab3 Lite egy gyengébb hardvert kapó kütyü, azonban a Samsung nem titkolt célja az, hogy azok is megismerhessék a táblagép okozta örömöket, akiknek nem lenne pénzük 60-70 ezres modellekre.

A mai nap folyamán lerántották a leplet a Galay Tab3 Lite-ról, ami igazán jól sikeredett. A 7″-os kijelző WSVGA felbontású (1024×600 pixeles) TFT LCD-n foglal helyet, míg a belsejében Marwell processzor duruzsol, mely 2 magos 1,2Ghz-es. A RAM-nál nem szálltak el, csupán 1GB kapott helyet, míg 8GB tartalom pakolható fel rá. Az utóbbit természetesen lehet növelni microSD-vel.

Két modell is kapható lesz: az egyik csak WiFi-s, míg a másik rendelkezik a 3G támogatással. A pletykáknak megfelelően Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer kerül rá. Az árról egyelőre hallgat a Samsung, de több forrás megerősítette, hogy várhatóan 100 eurótól, nagyjából 29 ezer forinttól lesz megvásárolható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá