New York-ban leplezik le a Samsung Galaxy S5-öt

1 2,173

Az elmúlt pár napban rengeteg pletyka kapott szárnyra a Samsung Galaxy S5-ről. Eleinte arról szóltak a hírek, hogy az MWC-n fogják leleplezni a dél-koreai gyártó csúcskészülékét. Ezt maga a cég egyik kulcsfigurája, Dong-hoon Chang, a Samsung vezető designere jelentette be. Azonban sem ez, sem pedig azon feltételezések, hogy Londonban mutathatják be, nem igaz. Legalábbis egyelőre.

A ZDNetKorea egy névtelen forrása hivatkozva azt állítja, hogy az eddigi helyszínek, csupán tippelgetések voltak. Az információjuk szerint ugyanott lesz a Galaxy S5 bemutató, mint az S4-é volt tavaly. Tehát a helyszín nem más, mint New York. A koreai blog szerint a dátumot azonban tényleg sikerült eltalálni. Márciusban tárhatják a nagyközönség elé a legújabb mobiltelefont, s rá egy hónappal indulhat meg a hivatalos forgalmazás.

Legalább akkora káosz és érdeklődés övezi a legújabb Samsung Galaxy megjelenését, mint korábban az iPhone-okét. Ez nem véletlen: ha hinni lehet a piaci forrásoknak, akkor brutális okostelefont kaphatunk indén, mely teljes mértékben állva fogja hagyni az almás vállalat csúcskészülékét.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá