HT-H7750WM házimozi rendszer – Csúcsminőségű hangzás

0 7,429

A HT-H7730WM házimozi rendszer a sokféle lehetőségével igazi bombasiker a házimozizás világában. A DTS-sel, azzal a piacvezető digitális audio eszközök fejlesztőjével való együttműködés révén a Samsung az egyetlen olyan szórakoztató elektronikai márka, amely az új DTS Neo: Fusion II kodeket használja 2014-ben. Ez az igazán modern technológia virtuális 9.1 csatornás kimenetet hoz létre a hangforrás interpolálásával, s ezzel olyan mélységű és irányú hangzásélményben lehet része a hallgatónak, amely akaratlanul is magával ragadja.

A HT-H7750WM-at vezérlő erősítő a különböző megoldások legjavát kínálja a hallgató számára: az analóg vákuumcsövek melegségét, valamint a digitális erősítők teljesítményét és hatékonyságát. A hallgatók nagyra fogják értékelni a természetes, teljes, gyakorlatilag torzításmentes és az aktív hangzás miatti veszteséget kiküszöbölő hangzást.

A lenyűgöző tallboy típusú álló hangszórókban nem csak közepes tartományú drivereket és tweetereket, de első magassági hangszórókat is találunk, amelyeket felfele állítva a térhatású surround hangzás élményét még tovább fokozó magassági csatornákat is létrehozhatunk. Ennek eredményeképpen igazi 7.1-es surround hangzást kapunk mindössze 6 hangszóró használatával (2 tallboy, 2 hátsó vezeték nélküli szatellit, 1 center és 1 mélynyomó).

A rendszer Blu-ray lejátszójában megtaláljuk a Samsung saját fejlesztésű UHD Upscale processzorát, amely élénk színű, élethű képet hoz létre. A HT-H7750WM kétszer olyan jó felbontást kínál, mint a hagyományos 1080p videók, és képes ultranagy felbontásúra (UHD – az 1080p felbontásának négyszerese) feljavítani az SD és a HD tartalmakat is, s ezáltal az UHD televíziókkal is kompatibilissé válik. Ez az UHD feljavító funkció azt is jelenti, hogy a HT-H7750WM tulajdonosok már a következő generációs televíziós tartalmak fogadására is készen állnak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá