Egyre több híresség vált iPhone-ról Samsungra

0 9,739

A legtöbb hollywoodi híresség az Apple zászlóshajójával mutatkozik, mégis vannak olyanok, akik a legnagyobb vetélytárs mellett teszik le a voksukat. Az Apple már-már indokolhatatlanul magas amerikai népszerűsége ellenére ők vajon miért használják a Samsung termékeit? Jay Z, Martha Stewart és Dana Brunetti is a dél-korai vállalat termékeinek rajongói táborába tartozik. Ennek egyik magyarázata a Samsung „fehér kesztyű” elnevezésű kampánya is lehet, ami kimondottan gazdag és híres személyeket céloz.

A Samsung az utóbbi időben több celebet  is megkörnyékezett, hogy bemutassa nekik okostelefonjai előnyeit, ilyenkor természetesen a készüléket ajándékba is adja az illetőnek. Dana Brunetti is így jutott hozzá egy S3-hoz, mikor is a Samsung arra kérte, használja ezt egy darabig iPhone-ja mellett. A neves producernek végül annyira megtetszett az androidos készülék, hogy le is cserélte almás telefonját. Az Amerikai Szépség producere azt mondja, munkáját jelentősen leegyszerűsíti ez a váltás, ezért továbbra is kitart az S-széria mellett.

Jay Z, a rapper is Apple telefonját mellőzte és el van ragadtatva a hatalmas képernyőtől. Lelkesedését nyilván az is növeli, hogy 1 millió Samsung tulajdonos számára lett ingyenesen letölthető a sztár legújabb albuma. Az íróként, üzletasszonyként, televíziós személyiségként és anno modellként elhíresült Martha Stewart szintén Galaxy telefonon intézi mindennapi ügyeit.

Nem voltak hát hiábavalók a vállalat marketinges erőfeszítései. Vélhetően a jövőben is azon lesznek, hogy minél több népszerű közszereplőt csábítsanak el az amerikai versenytárstól.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá