Az üzenetküldő és közösségi alkalmazásokat használjuk leginkább

0 700

Jelentős változás mutatható ki a mobilalkalmazások használatára vonatkozó szokásainkban – derül ki a legfrissebb kutatásokból.

Az okostelefonok és rájuk letölthető alkalmazások mára mindennapjaink részévé váltak, olyannyira, hogy az elmúlt egy év során csaknem megtriplázódott az üzenetküldő és a közösségi oldalak ingyen letölthető alkalmazásainak használata, de meglepő változások mutathatók ki az egyéb mobil applikációk kategóriáján belül is.

A Flurry legfrissebb kutatási eredményeit felhasználó Statista grafikonjából jól látszik, a specifikus alkalmazások mellett a leggyorsabb növekedést az irodai és az egyéb kiegészítő alkalmazások csoportja könyvelheti el: a Facebook és a social media applikációi mellett ezeket nyomkodjuk leggyakrabban. Ennél jelentősebb fordulat mutatható ki azonban a mobilalkalmazások általános használatára vonatkozó szokásainkban, ezek ugyanis, mintegy 115 százalékkal növekedtek csak az elmúlt egy év során.

A Flurry felmérése szerint ugyanakkor a zene és egyéb médiatartalmak lejátszásáért felelős, a vásárlással, valamint a sporttal kapcsolatos applikációk terén már jóval nagyobb a különbségek tapasztalhatók, ahogy a játékok és a magazin típusú appok is jócskán elmaradnak a mezőny többi szereplőjéhez képest.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá