Titokban mutatta be egyik fejlesztését a Samsung

Bár a CES főként a kiállítók sajtóeseményeitől szokott hangos lenni, néhány titkos összejövetelre is sor került.

Több színfalak mögötti bemutató is zajlott az idei CES rendezvényen, ahová a csak a vállalatok legbefolyásosabb képviselői, illetve befektetői kaptak meghívást. A koreai ETNews információt idéző BGR azt írja, a Samsung is tartott egy hasonló összejövetelt, amin állítólag a vállalat egy régóta fejlesztés alatt álló, papírmódjára hajtogatható kijelzőjét mutatták be az ott megjelent VIP vendégeknek.

Ez persze még korántsem jelenti azt, hogy néhány hónap múlva már összegyűrhető telefonokkal rohangálhatunk. Mint az korábban elhangzott, a Samsung leghamarabb csak 2015-ben tervez ilyen telefonokat piacra dobni, hiszen a kijelzők mellett a fennmaradt alkatrészek átalakításával is számolni kell, az ahhoz szükséges technológia pedig feltehetően még nem áll teljes mértékben rendelkezésükre.

A hajtogatható készülékek tehát (egyelőre) a jövő zenéi maradnak, csalódásra ugyanakkor még sem lehet okunk: a Samsung ugyanis már gőzerővel dolgozik idei csúcskategóriás mobiljain, melyek közül a Galaxy S5 ráadásul teljesen új köntösben kezdi meg hódítását, de készül a Galaxy Gear utódja is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá