Samsung Soundbar: Még gazdagabb TV hangzás

0 2,278

A 2014-es CES-en nem csupán a Samsung Shape Wireless Audio-t mutatták be, hanem a Samsung Soundbart is. A dél-koreai gyártó szerint az elegáns, de nem hivalkodó készülék garantálja, hogy a TV-nk hangzása még jobb legyen.

A Samsung 320W-os HW-H750-es hangprojektora bármely házimozi rendszer hangzását képes felerősíteni. A mozira jellemző élethű hangzás révén még tovább fokozható a házimozizás élménye. A Soundbar a meleg és természetes analóg hangokat a legújabb digitális audio technológiával társítja, s ezzel gazdag és erőteljes hangzást biztosít. A vékony, fémes dizájn révén a HW-H750-es legalább olyan jól néz ki, mint amilyen jól szól, ha nagyképernyős televízióval együtt használjuk. A készülék kompatibilis a Samsung egyre bővülő Shape Wireless Audio-Multiroom termékkínálatával, s így az otthoni zenei élmény még gazdagabbá tehető.

A HW-H610-es Sound Standet úgy alakították ki, hogy elférjen a 32-55-colos televíziók alatt. A többirányú hangzást lehetővé tevő technológia gazdag, 4.2 csatornás hangzást kínál a vékony, elegáns (1,4”) megjelenésű készülékben. Tökéletes kiegészítő bármely hálószobai televízióhoz vagy az olyan kisebb helyiségekben elhelyezett televíziókhoz, ahol az összetett audio rendszerek számára nincs elég hely.

A Sound Bar és a Sound Stand is megkönnyíti, és kényelmessé teszi a vevők számára a TV-vel való vezeték nélküli kapcsolat létrehozását. Mindkét berendezés támogatja a Samsung TV Sound Connect funkcióját, amely a készülékeken keresztül, Bluetooth kapcsolat fenntartásával küldi ki a TV audio jelét. A Bluetooth révén a felhasználók bármely készüléket számos különféle mobil eszközzel is összekapcsolhatják a nagyszerű, torzítás- és veszteségmentes hangzás érdekében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá