Megérkezett a Samsung ATIV One7 AiO PC

0 793

Bár a Samsung a CES 2014-es kiállításon már bemutatta újdonsült All-in-One asztali számítógépét az ATIV One7 modellt, de a teljes specifikáció csak most került nyilvánosságra. A Samsung az új egybegépét elsősorban otthoni szórakoztatáshoz fejlesztette ki.

Az új ATIV One 7 2014-es kiadása egy 61 centiméteres (24″) LED-es Full HD megjelenítővel rendelkezik, 1920×1080-as felbontással. A képernyő 16:9-es oldalarányú és akár 178 fokos betekintési szöget is biztosít, mely felület teljesen tükröződésmentes.

A számítógépben választásunk szerint egy negyedik generációs Intel Core i3-as vagy i5-ös négymagos processzor található, mely mellett 8GB DDR3-as memória teljesít szolgálatot. A háttértárért egy 1TB-os merevlemez felel, de ezt bővíthetjük még akár pluszban egy 128GB-os SSD háttértárral is. A gépen még megtalálható 2 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 port is, de a Samsung a HDMI csatlakozót és a memóriakártya olvasót sem spórolta ki.

A gépház tetején megtalálható még egy 720p HD kamera is, valamint a két szélén egy-egy 7W-os hangszóró is, mely utóbbi biztosítja a zavartalan és egyben kiváló minőségű zenelejátszást is. A készülék egyébként kihasználja és támogatja a Galaxy okostelefonok mobilitását is, hiszen a beépített Bluetooth Music Play opcióval bármikor vezeték nélkül biztosítja az okostelefonon található zeneszámok lejátszását is.

Az ATIV One 7 2014-es kiadásának hazai ajánlott fogyasztói ára egyelőre ismeretlen.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá