Samsung Shape Wireless Audio – A zenei élmény magasabb szintre emelése

0 1,116

A Samsung a CES-en bemutatta audio termékeinek kibővített választékát. A gyártó a vezeték nélküli és az új, többszobás technológiát beépítette a legújabb 2014-es hangprojektorába, Blu-ray lejátszójába és házimozi rendszereibe, így jelentősen kibővítette azokat a lehetőségeket, amelyek révén kiváló hangzást biztosíhatunk a lakás valamennyi helyiségében.

A Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom rendszere lehetővé teszi a zenerajongók számára, hogy átélhessék a korlátok nélküli szórakoztatás élményét a ház bármely helyiségében, akár több zenei forrás felhasználásával. A rugalmasan kezelhető hangszórókat magukban vagy akár a Wireless Audio – Multiroom Hubbal, illetve további M7-es vagy az új M5-ös hangszórókkal együtt is használhatjuk, és így többszobás, többcsatornás surround hangrendszert alakíthatunk ki.

Az egyszerű plug-and-play rendszerű kialakítással gyerekjáték a hálózat létrehozása a Samsung AV termékei között: egyszerűen csak rá kell kapcsolni a Shape-et vagy az opcionális Samsung Hub-ot a routerre, majd a szükséges csatlakoztatások elvégzése után letölthetők az ingyenes appok, amelyek segítségével az okostelefonokról is gond nélkül vezérelhetők a hangszórók és az audio készülék.

Az egyedi kialakítás igen változatos térbeli elhelyezést tesz lehetővé, a berendezés pedig úgy illeszkedik a sarkokba, mintha direkt az adott térhez tervezték volna. Függőleges és vízszintes pozícióba is állíthatjuk a maximális rugalmasság érdekében.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá