A Samsung hivatalosan is útnak indította az Android 4.4.2-t

0 1,910

Tegnap már olvashattatok nálunk néhány olyan újdonságról, amit az Android 4.4.2 KitKat verzió fog szolgáltatni. Ma a Samsung hivatalosan is útnak indította az új verziót. Első ízben a Galaxy Note 3 készülékeken vált elérhetővé, Lengyelországban (a 4 magos Snapdragon verziók esetén). A bejelentés sokakat meglepett, de a Samsung igen precíznek bizonyult, mert már tavaly októberben is januárra datálta a Note 3 phabletek és S4 telefonok frissítését.

Rövidesen tehát minden Note 3, majd vélhetően minden S4 tulajdonost megörvendezteti a gyártó a legfrissebb operációs rendszerrel. Erre azért még biztosan várni kell néhány hetet. A frissítés a KIES segítségével lesz telepíthető, ami a Samsung szoftvertámogatásra létrehozott megoldása. Természetesen az új verzió utáni frissítéseket is érdemes lesz majd figyelni, egész biztos, hogy pár hónapon belül különböző hibajavítások és biztonsági frissítések is érkezni fognak az eszközökre.  Ettől függetlenül a 4.4.2 már a kezdetekben biztosan szebben és gyorsabban fog futni, mint elődje.

Tegnapi cikkünkhöz képest egyébként új információ, hogy a zenék léptetése mellett a képernyő lezárt állapotában a kamera gyorsindító gombja is ott lesz a kijelzőn. Amint új hírek érkeznek a hazai frissítésekről, természetesen rögtön jelezni fogjuk nektek. Várhatóan februárban már mindenki az új KitKattal a zsebében járkálhat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá