Mégsem a februári MWC-n debütálhat a Galaxy S5

0 1,755

A Samsung következő zászlóshajója a mobilpiacon, a Samsung Galaxy S5 a korábbi híresztelések ellenére úgy tűnik mégsem februárban a barcelonai Mobile World Congress rendezvényen mutatkozik be a világnak. Ennek oka valószínűleg az, hogy az S5 népszerűsége miatt a gyártó nem kíván osztozni más újdonságokkal egy ilyen nagyszabású kiállításon. AZ MWC-n a Galaxy S5 mindössze egy hír lenne a sok frissen debütáló megoldás közt. Valljuk be, korábban sem volt jellemző, hogy az S széria egy tagja az MWC-n érkezne meg.

A legfrissebb hírek szerint –bár ez nem hivatalos- a Samsung márciusban egy önálló rendezvény keretében leplezi le legújabb csúcsmobilját. A vállalatnak végső soron akad elég pénze, hogy saját felhajtást csináljon új modelljének, úgyhogy miért ne tenné? Ez azért is ésszerűen hangzik, mert tavaly az S4 is hasonló módon látta meg a napvilágot, akkor a gyártó New Yorkban szervezett eseményén.

Hogy pontosan milyen jellemzőkkel fog bírni az S5, azt a Samsung elég jól titkolja. Volt már szó írisz szkennerről, fejmozdulatokkal történő vezérlésről, de azt is kijelentették, hogy visszatérnek az S3 által kitaposott útra, azaz az S5 nem sokban fog hasonlítani közvetlen elődjére. Tehát egy teljesen új –esetleg fémvázas- dizájn és sok innovatív funkció várható. Mellesleg az új Galaxy Gear okosóra is várhatóan ugyanazon a márciusi napon kerül bemutatásra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá