Galaxy S5 vagy Note 4? Koncepció fotókon az év legjobban várt csúcsmobilja(i)

0 3,566

Kétség sem fér hozzá, az idei év legjobban várt újdonságai mobil fronton bizony az új Galaxy S5, és persze a Note 4 telefonok lesznek. De vajon, hogyan néznek majd ki? Koncepciófotók.

A Samsung újabb generációs üdvöskéi még meg sem jelentek, de már rengeteg nem hivatalos információ, kép és videó jelent meg róluk. Ennél fogva érthető, hogy egyre több grafikus és dizájner kívánja „vászonra” vetni elképzeléseit, illetve a csúcsmobilok lehetséges küllemét. Korábban már mi is mutattunk ilyen terveket, például ebben és ebben a cikkükben is.

Most egy újabb impozáns darabról érkezett hír, ám ez esetben némi valóságalapja is van a készítők elképzeléseinek. A Sammytoday egy korábbi bejegyzése egy érdekes Samsung szabadalomra hívja fel a figyelmet, amelyet még december végén jegyeztetett be a dél-koreai óriás. A tervekből bár túl sok minden nem vehető ki, az oldal azonban biztosra veszi, a képeken már az újabb generációs Note 4, esetleg a Galaxy S5 lehetséges formaterve látható.

Ezt alapul véve készítette el az alább látható koncepcióterveket Ivo Maric, aki megjegyzi, számára majdnem teljesen mindegy, hogy milyen küllemben kerül majd piacra az új Galaxy S5, hiszen egy igazi rajongónak ez aligha lenne mérvadó jellemző.

A Jermaine Smit nevű dizájner a tervekben azonban épp ellenkezőleg, a gyártó népszerű phabletjének utódját véli felfedezni, ennek apropóján készítette el a Note 4 lehetséges koncepciófotóit.

Hogy így néznek-e majd ki Samsung legújabb csúcskészülékei egyelőre nem tudni, az azonban már biztosra vehető, hogy a Galaxy S5-öt teljesen más külsővel kívánja harcba állítani a gyártó, ráadásul egyre több felől hallani írisz-szkennerről, és fejmozdulatunkkal vezérelhető megoldásról.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá