Könyvhöz hasonló táblagépen dolgozik a Samsung

Különleges, könyv módjára is lapozható, összecsukható táblagéphez tartozó szabadalmat jegyeztetett be a dél-koreai óriás.

Megszokhattuk már, hogy olykor egészen különleges szabadalmi tervek is napvilágra kerülnek, most pedig egy újabb ehhez hasonlóról számolhatunk be. A legfrissebb értesülések szerint a Samsung egy egészen különleges táblagéphez tartozó szabadalmat nyújtott be, amelynek ki, illetve összecsukása leginkább egy könyvhöz, vagy egy kisebb laptophoz hasonlítható.

A szabadalomra vonatkozó dokumentumot ugyan még 2012-ben rögzítették, most viszont újabb részletekkel egészítette ki a gyártó. Ennél bővebb információ egyelőre nem igen olvasható ki az egyébként igen szűkszavú tervből, az azonban mindenesetre érdekes, hogy a Samsung bár nemrég mutatta be legújabb generációs erőmű-tábláit, már egy újabb modellen dolgozik.

A szabadalmi tervet közzétevő Übergizmo szerint ez persze természetesen nem feltétlenül jelenti azt, hogy még idén megvalósulna az elképzelés, hiszen a vállalatok szinte havonta jegyeztetnek be egy-egy szabadalmi tervet, hogy aztán később újra elővéve, valamilyen forradalmian új innovációt mutathassanak be.

Az elképzelés mindettől függetlenül azonban valóban izgalmas és új lehetőségeket tár fel a táblagépek jövőjét nézve, és ki tudja, talán már nem is kell olyan sokat várnunk a bemutatkozásra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá