Hamarosan érkezik a Game of Thrones: Ascent Androidra

0 1,198

George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában jelentek meg, amelyben több nagy hatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért. Az HBO nemrég jelentette be, hogy idén tavasszal kezdődik a rendkívül népszerű Game of Thrones, azaz a Trónok Harca sorozat negyedik évada is, mely hazánkban is megtekinthető lesz már az év elején.

A regények és a filmes adaptáció mellett természetesen már a Facebookon is elérhető a népszerű Trónok harca játék, de hamarosan egyéb mobil platformokon is meg fog jelenni. A Disruptor Beam csapata ugyanis nemrég bejelentette, hogy az általuk készített Game of Thrones: Ascent hamarosan elérhetővé válik az iOS és Androidos eszközökre is.

A csapat vezetője szerint, akik eddig már játszottak a Facebookos verzióval, lehetőséget fognak kapni arra, hogy mobiltelefonjaikon, táblagépeiken keresztül ott folytathassák a történetet, ahol abbahagyták azt. A játék erőssége a történet mellett, hogy folyamatosan érkeznek hozzá a frissítések, melyekkel a fejlesztők követik az HBO által gyártott sorozat alakulását is.

Ha valaki addig is kedvet kapna a játékhoz, az alábbi linken keresztül elkezdheti építeni a saját birodalmát.

Facebook – Game of Thrones: Ascent

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá