CES 2014: Michael Bay szándékosan keltett botrányt?

0 1,026

Bármennyire is egyszerűnek tűnhet, de a prezentáció – főleg ha több ezer ember előtt, miközben egy óriási céget képviselsz – tartása nem egyszerű dolog. Van, akinek a vérében van, míg mások csak különféle praktikák segítségével tudják túlélni azokat a perceket, melyeket a színpadon töltenek. Az egyik szupersztár Michael Bay, aki a Transformers-t és számtalan más Hollywood-i szuperprodukciót jegyez, cseppet kellemetlen helyzetbe került a CES-en. A Samsung előadásán állítólag elromlott a súgógépe, a rendező-producer pedig két értelmes mondatot nem tudott elmondani. Napok óta rajta röhög az internet. De egyre jobban úgy fest, hogy az egész csak egy médiahack volt.

Szinte minden hírportálon végigsöpört az a videó, melyben Miachael Bay kínosan levonul a színpadról a Samsung CES-es prezentációján. Azért hívták meg a hírességet, hogy meséljen picit a munkájáról, illetve segítsen bemutatni a dél-koreai gyártó legújabb TV-jét. A blokk megkoronázása képpen pedig bemutattak volna néhány exkluzív jelenetet a legújabb, most készülő Tranformers-ből.

Azonban az előadás nem úgy sikerült ahogyan tervezték: elromlott a súgógép, Michael Bay pedig nem tudott rögtönözni. Kétszer neki is futott, de egyszerűen nem ment. Már akkor kicsit furcsának tűnt, hogy a saját munkájáról nem tud mesélni. Aztán megérkeztek a statisztikák: a CES-en a harmadik legtöbbször említett téma Bay bénázása volt. Mindenhol leírták, hogy a Transformers részletet végül nem mutatták be. Médiahack lenne az egész, hogy köztudatban legyen a robotos film és a Samsung? Nem tudni, de akár ez is előfordulhat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá