Megjelentek az első képek a Galaxy Note 3 NEO-ról

A minap már bemutattuk a Galaxy Note 3 Neo várható specifikációját, most azonban az első kép is megjelent a világhálón. A képet hitelesnek tartja a Sammobile és a GSMArena is, így nagy valószínűséggel ezzel a Galaxy Note 3 Neoval (SM-N750/5) találhatjuk majd szembe magunkat a jövő hónapban rendezendő Mobile World Congress kiállításon, Barcelonában. A kiszivárgott képek mellett úgy tűnik, hogy a pletykáknak megfelelően a Hexa processzor is megerősítést nyert.

Az képek bal oldalán látható Neo mellett a Galaxy Note 3 van a jobb oldalon. Külső jegyeikben nem sokban különböznek, a Neo valamivel kisebb lesz testvérénél. A Note 3 Neo társaságában várhatóan egy Galaxy Note Lite is bemutatkozik februárban, ami egy pénztárca kímélőbb változata lesz a Samsung népszerű phablet sorozatának. A Note Lite-ról kiszivárgott termékjellemzőkről is olvashattatok már nálunk.

galaxy_note_3_neo

A Samsung Electronics eddig is a phabletek (okostelefon és tablet ötvözete) piacának vezető szereplője volt, a Galaxy Note előtt ugyanis senki sem próbálkozott meg hasonló megoldással a vetélytársak közül. A dél-koreai vállalat szemmel láthatón nem kívánja kiengedni a kezéből ezt az előnyt, így idén már széles palettával rukkol elő, hogy elterjessze a felhasználók körében ezt az igen praktikusnak mondható eszközt. Az MWC-n megjelenő Samsung újdonságokról természetesen részletesen beszámolunk majd itt az sworld.hu-n.

samsung-galaxy-note-3-neo-3

samsung-galaxy-note-3-neo-5

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
"Posztmodernül rávakuzok a Napra". Persze csak Samsung optikával!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá