Februárban jelenhet meg a Play Store egyik újítása

0 614

Néhány hét múlva élesíthetik a Google Play egyik, vélhetően többek számára már igen régóta várt hiányosságát.

A játékok kiemelt helyet foglalnak az alkalmazásboltok felületén, ennél fogva érthető, hogy számtalan kiadó és önálló fejlesztő igyekszik színvonalas darabokat eljuttatni a Google-höz. A rengetegben azonban könnyű elveszni, sokszor pedig talán könnyebb dolgunk lenne kategóriák szerint keresgélni. Erre ráadásul úgy tűnik, már nem is kell olyan sokat várni.

Az Android Police birtokába jutott fejlesztői információk szerint a Play Store-ban található játékok újfajta kategória alapú rendszerezésén dolgozik a keresőóriás, amelynek hála, közel háromszor annyi játéktípus lesz elkülöníthető, mint eddig.

Az újonnan bekerülő kategóriákban többek közt akció, kaland, arcade, zene, szerepjáték stílusú játékok közül is válogathatunk majd, de helyet kapnak a szimulációs, puzzle-ös, kártyás és egyéb kaszinó jellegű darabok, illetve, a sport és autós játékok is, összesen tizenhét új kategóriával kiegészülve.

Az oldal szerint a funkció bevezetésére február környékén kerül majd sor, ennél pontosabb dátummal azonban egyelőre nem tudtak szolgálni. Apropó február, úgy hírlik, akkortájt készül hivatalosan bemutatkozni a Samsung olcsóbb Note 3-ja is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá