CES 2014 összefoglaló – Kitűnő termékeket kínál a Samsung

0 1,260

Befejeződött a minden évben megrendezésre kerül Consumer Electrinics Show (CES) Las Vegasban. Mint mindig, idén is nagyon sok innovatív terméket mutattak be a gyártók. Természetesen a Samsung sem maradt ki a kategóriateremtő készülékek bemutatásából. A Samsung idén bemutatta a remek technológiai újdonságokkal felszerelt televízióit, mobil eszközeit, táblagépeit és nagyon sok otthoni kiegészítő eszközét is.

A fókuszban lévő termékek közül kiemelkednek a fantasztikus otthoni szórakozást lehetővé tevő televíziókészülékek, melyekből idén a Samsung az UHD tévékre összpontosított. A 105″-es hajlított kijelzős készülék például önmagáért beszél, de a Samsung három sorozattal (S9, U9000 és U8550) is készül a 2014-es esztendőre. Természetesen a hajlított kijelzővel ellátott televíziókészülékek mellett megmaradnak a lapostévék is a kínálatban, így a vásárlók saját életstílusukhoz és szokásaikhoz mérten könnyen választhatnak majd a kínálatból az 50″-es készülékektől kezdve a 110″-es méretig bezárólag.

A Samsung biztosan megdobogtatta a háziasszonyok szívét is, mikor bemutatta legújabb konyhai eszközökből és kiegészítőkből álló Chef kollekcióját. A Samsung egyszerre kombinálta a kifinomultan ízléses dizájnt a legújabb technológiai vívmányokkal. Ezen eszközökkel igazi Michelin-csillagos ételek készíthetőek el. Az új hűtőszekrények, mikrohullámú sütők és elektromos tűzhelyek pedig biztosan konyhánk ékköveié is válnak majd.

A Samsung az idei CES 2014-es konferencián bemutatta legújabb táblagépeit is. A Galaxy NotePro és TabPro készülékek lehetővé teszik, hogy igazán mobillá váljunk. A Galaxy NotePro és TabPro jelenleg a táblagéppiac legjobb termékeivé váltak. Az első 12,2″-os WQXGA kijelzővel szerelt táblagép pedig több, mint 4 millió pixelt jelenít meg a lenyűgöző képminőségért.

A Samsung természetesen a CES 2015-ös konferencián is jelen lesz, mely jövő év január 6-9 között kerül majd megrendezésre. Az alábbi videóban pedig megtekinthetőek az idei évben bejelentett első újdonságok is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá