Samsung újdonságok a CES 2014-en (4. rész, hangrendszerek)

0 1,788

A Consumer Electric Show 2014 keretében a Samsung új audio megoldásait is megmutatta a világnak. A 2013-ban útnak indított shape wireless audio-multiroom system tovább fejlődött az idei évre, így minden szobában élvezhetővé válik a kiváló hangzás, kábelek és vezetékek dzsungele nélkül. Az optimális helykihasználást és modern lakberendezést szem előtt tartók számára Sound Bar és a Sound Stand ultra-vékony és elegáns formavilágát teremtette meg a Samsung. Aki fiatalos designt  és falakat rengető hangerőt szeretne, annak a Samsung MX- HS8500 GIGA Sound System lehet a megfelelő választás. Igazi mozihangzásért sem kell messzire menni, a  A Samsung HT- H7730WM Blu -ray házimozi rendszer ugyanis 7.1 (virtuálisan 9.1) csatornás élményt nyújt.

Samsung Shape Wireless Audio-Multiroom System

Ez a rendszer lehetővé teszi a zene szerelmeseinek, hogy „póráz” nélkül hallgassák kedvenc számaikat a ház bármely pontján, tetszőleges zenei forrás használatával (akár okostelefonról bejátszva is). A hangszórók önmagukban is alkalmazhatók, vagy kombinálhatók a Wireless Audio-Multiroom Hubbal és a hozzá tartozó M7-es és M5-ös hangszórókkal, több csatornás sorround hangzásvilágot hozva létre az egész házban. Tetszőlegesen állítható, hogy minden helyiségben vagy csak egy bizonyos szobában szeretnénk zenét hallgatni. A multiroom rendszerre kötött elemek (hangszórók és bejátszók) egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével okostelefonról is vezérelhetők.

Multiroom Hub

Multiroom Hub

 

M5 speaker a multiroom rendszerhez

M5 speaker a multiroom rendszerhez

Samsung Soundbar és Sound Stand

Bármely eszköz hangja felerősíthető a Samsung Sound Bar (HW-H750) csatlakoztatásával 320W teljesítményig. Élethű hangzása miatt a gyártó kimondottan ajánlja TV-hez, elegáns formatervezése miatt is kiválóan illik a nappaliba. A HW-H600 Sound Stand is hasonló célokat szolgál, de kimondottan 32-55 colos televíziókhoz álmodták meg a készítők. Ennek megfelelően karcsú, alacsony profilú designt kapott a 4.2 csatornás audio megoldás. Optimális lehet pl. hálószobába vagy más olyan helyiségbe tenni, ahol komplex audio rendszerek nem szükségesek vagy nem mutatnak jól. A Sound Bar és a Sound Stand kompatibilis minden bluetooth-képes eszközzel (pl. TV, telefon) és természetesen a multiroom rendszerrel is.

HW-H750 SoundBar

HW-H750 SoundBar

 

HW-H600 Sound Stand

HW-H600 Sound Stand

MX-HS8500

Az MX-HS8500 egy hordozható,  trendi megjelenésű, brutális hangerővel megáldott rendszer. Ledes fényeffektekkel és 2500 wattos teljesítménnyel igazi partyállat. Részletesen már bemutattuk korábbi cikkünkben.

MX-HS8500

MX-HS8500

HT-H7730WM házimozi rendszer

Valósághű moziélményt alkotott a Samsung a HT-H7730WM rendszerrel. Jelenleg ez az egyetlen olyan lakossági megoldás, amelyik DTS Neo: Fusion II codec-kel ellátva kapható. Egy erősítővel (HT-H7730WM) és 6 hangszóróval 9.1-es virtuális hangzás keletkezik. A rendszerhez egy HT-H7730WM típusú blu-ray lejátszó is jár, ami 4-szer 1080p-ig képes felskálázni, így a legújabb UHD Samsung TV-k birtokosai 100%-ig kihasználhatják a vizuális teljesítményt.

HT-H7730WM házimozi rendszer

HT-H7730WM házimozi rendszer

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá