Samsung: egyedi külsővel villant a Galaxy S5

0 1,404

Noha csak félig-meddig, de bizonyos értelemben mindenkit megnyugtatott a Samsung legutóbbi közleményében: lényegesen eltérőbb külsővel érkezik majd az új Galaxy S5, mint elődje.

Több kritika is érte a Samsung legutolsó Galaxy S-sorozatú zászlóshajóját, mondván, az nem sokban különbözik elődjétől. A dél-koreai gyártó most azonban eloszlatta a kételyeket és megnyugtatásul közölte, nemcsak belsőben, hanem külsőben is jelentős változások érik majd az új Galaxy S5-öt.

A Bloombergnek még korábban interjút adó Samsung-alelnök Lee Young Hee úgy fogalmazott, a vállalat kész visszatérni az alapokhoz, hogy gyökeres változtatásokat eszközöljön az új zászlóshajó mind küllemében, mind tudásában. Lee a változtatások nélkülözhetetlenségét azzal magyarázta, hogy a Galaxy S4 piacra kerülésekor a fogyasztók nem igazán éreztek különbséget (fizikai szempontból) az előző generációs modellhez képest, ennél fogva a piaci reakció sem volt olyan nagy, mint amekkorára számítottak. „A verseny fokozódik, nem lesz könnyű éve a vállalatnak” – fogalmazott Lee.

Felvetődhet tehát a kérdés, vajon milyen új, eddig még nem látott képességekkel kíván az élvonalba törni Galaxy S5 fronton a Samsung, és a legfontosabb: mindezt mégis milyen külsőben kívánja majd a nagyközönség elé tárni?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá