Nem tréfa: érkeznek a Galaxy biciklik a Samsungtól

0 1,022

Az új táblagépek és a hajlékony televíziók mellett nem várt fejlesztéseket is bemutatott a dél-koreai gyártó a Las Vegasban jelenleg is zajló idei CES seregszemlén.

Igazán nem mondható unalmasnak Samsung szempontból az idei Elektronikai Világshow: a hajlékony és forradalmian új dizájnnal érkező tévécsodák mellett négy új, valóban lenyűgöző teljesítményt produkáló táblagépet is bejelentett Las Vegasban a Samsung. Az elektronikai kütyükön túl azonban néhány meglepő fejlesztés is előkerült, többek között például a gyártó hamarosan megjelenő Galaxy kerékpárjai.

Aggodalomra azonban semmi ok, a vállalat természetesen nem kíván felhagyni a telefonok és egyéb kiegészítők gyártásával, csupán partnerségre lépett a Trek Bikes nevű céggel, amelynek eredményeként igazi bicikli különlegességek gurulnak majd le hamarosan a futószalagról.

A gyártó a jelenleg is zajló CES rendezvényen két prototípust is villantott, mindkettő kompatibilis a jelenleg piacon lévő két csúcsmobillal, valamint természetesen a Galaxy Gear okosórával. A Galaxy kerékpárok amolyan „okostelefon barátok”, dokkolókkal, és persze kerékpározás közbeni töltési lehetőséggel. A Note 3 vagy S4 tulajdonosok így ugyanis bringázás közben is élvezhetik például a zene hallgatást, a bicikli ugyanis, az azt hajtó személy mozgása által kifejtett energiát hasznosítja, pontosabban alakítja át. A másik prototípus a gyártó okosórájának csatlakoztatására alkalmas dokkolóval rendelkezik, ez utóbbi ráadásul a kerékpáros fizikai megterhelésére vonatkozó adatait is jelzi.

A Samsung-kerékpárok pontos piaci megjelenéséről egyelőre nem közölt konkrétumot a gyártó, csupán annyit, a fejlesztések még jelenleg is tartanak.

(Képek forrása: phandroid)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá