Hatmagos processzorral érkezhet a Galaxy Note 3 Neo

0 618

Érdekes információt adott ki nemrég a GSMArena. Állításuk szerint egy olyan belsős Samsung anyaghoz jutottak, melyek alapján várható, hogy a nemsokára érkező Samsung Galaxy Note 3 Neo készülékben egy hatmagos processzor fog szolgálatot teljesíteni. Ezen információ azért is érdekes és egyben meglepő, mert eddig csupa 2, 4 vagy 8 magos mobilprocesszorokat adott ki vagy fejlesztett a Samsung a piacra szánt készülékeiben.

A háttérben vélhetőleg az áll, hogy a költséghatékonyság jegyében a dél-koreai vállalat a hibás nyolcmagos chipjeiben letiltja a nem működő magokat és ezen chipeket az alsóbb kategóriás készülékeiben használja fel.

A Galaxy Note 3 Neo egyébként leginkább a Galaxy Note 2 egy felturbózott változata lesz, csupán a Galaxy Note 3 külső dizájnját kapja majd meg. A készülék kijelzője 5,55″-es lesz 720p-s felbontás mellett. A képek szerint a hatmagos processzor összesen két darab 1,7 GHz-es (Cortex A15) és négy darab 1,3 GHz-es (Cortex A7) magot kap majd, mely mellé 2GB rendszerszintű memória társul.

A készülék megjelenésének és bemutatásának dátuma egyelőre még nem ismert, de várhatóan a február végén esedékes MWC 2014-es konferencián kerülhet bemutatásra a nagyközönség számára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá