Galaxy S5: ismét reflektorfényben az írisz-szkenner

Ahogy közeledik a megjelenés, úgy lát napvilágot egyre több értesülés a Samsung következő nagyágyújával kapcsolatban.

Újabb részletek kerültek napvilágra a Samsung menetrend szerint érkező Galaxy S5 csúcsmobiljával kapcsolatban. A korábban már általunk is taglalt Bloomberg-interjú során, a Samsung mobilokkal foglalkozó szekciójának frontembere, Lee Young-hee, néhány meghökkentő ténnyel szolgált, miszerint a vállalat kész visszatérni a gyökerekhez, hogy radikális változtatásokkal csábítson majd újabb felhasználókat a Galaxy S5 mellé. A Bloomberg információira hivatkozó Verge azt írja, a külső változtatások mellett azonban nem elhanyagolandó a korábban már futótűzként elterjedt írisz-szkennerrel kapcsolatos pletyka sem, ami az oldal szerint az új csúcsmobil alighanem egyik leginkább várt különlegessége lehet.

Lee az interjú során az írisz-szkennerrel kapcsolatos kérdésre azt felelte, az Apple-t sokan a biometrikus azonosítás kezdeményezőjeként könyvelték el. „Hogy a Samsung követi-e az utat, és hasonló lépésre szánja el magát, azt egyelőre nem lehet megmondani.” – mondta Lee. „Sokan fanatikusai az írisz felismerő technológiának.” – tette hozzá később.

Az interjú végén Lee-t a Galaxy Gear okosóra lehetséges utódjáról is kérdezték, ezzel kapcsolatban az alelnök azonban már nem volt hajlandó részletesebb információkat elárulni. Csupán annyit közölt, „ha a Galaxy S5 megjelenik, nagyobb sebességre kapcsolunk Galaxy Gear téren is”. „És persze, a terjedelmes dizájnt is javítani kellene” – tette hozzá nevetve.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá