Kiszivárgott a Samsung új androidos kezelőfelülete

0 930

Az androidos mobilok kezelőfelületének gyökeres megváltoztatását fontolgatja a Samsung. Talán ilyen ráncfelvarrást kap majd a Galaxy S5 is?

A jelenlegi szoftveres felülettel ellentétben lényegesen esztétikusabb és letisztultabb megoldással rukkolhat elő a dél-koreai gyártó. A PhoneArena az @evleaks által idézett információk szerint azt írja, a kiszivárgott fotón valószínűleg az új kezelőfelület csak egy korábbi prototípusa látható, – így a végleges verzió némiképp eltérő lehet – néhány elem ugyanakkor szinte teljesen megegyezik a Samsung által nemrég bemutatott táblagépek újságszerű felületével.

A kiszivárogtatott kezelőfelület nemcsak az ikonokban, de állítólag funkcióiban is néhány nem várt újdonsággal kecsegtet majd, többek közt például megváltozik a telefonok képernyőzárjának eddig megszokott feloldási módja.

Az oldal mindamellett könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy a képen látható felület már az új Galaxy S5-ben is tiszteletét teszi, ugyanakkor arra természetesen semmilyen garancia nincs, hogy valóban így is történik majd. A hír hitelességet némileg növelheti, hogy az @evleaks által megszellőztetett információk az esetek többségében igaznak bizonyultak, ennél fogva pedig nem kizárt, hogy a fotón már az új Samsung telefonok egyedi kezelőfelületét láthatjuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá