Süss-főzz egészségesen a Samsung Okos Sütővel!

0 986

Megérkezett hazánkba is a Samsung multifunkciós Okos Sütője, amely „kombimikróként” több háztartási gépet helyettesíthet egyszerre: sütő, grill, fritőz, pároló, hőlégkeveréses sütő ez az egy készülék egyben. A benne készült fogások nem csak ínycsiklandozók, hanem egészségesek is: kevesebb olajjal, de akár olaj nélkül is süthetünk ételeket benne, sőt akár zamatos házi joghurtot és a frissen készült házi kenyeret is készíthetünk benne. Nem csoda, hogy Stiller Tamás séf legújabb konyhai kedvence is az Okos Sütő.

„Séfként az egészséges ételeket kedvelem, és ellenzem a bő olajban sütést. Ezért örülök minden innovatív megoldásnak, ami a helyes táplálkozást szolgálja. Az egyik legfontosabb alapelvem, hogy mindent csak addig süssünk, ameddig szükséges. Érezzük az ízeket, legyen felismerhető minden falat a tányéron! Az Okos Sütő különféle programjainak köszönhetően minden ételhez kiválaszthatom a tökéletes hőfokot és sütési időt. Az okos szenzorok pedig segítenek abban, nehogy túlsüssük, vagy főzzük az ételt, így nem száradhat ki a hús és a zöldség sem” – mondta el a Samsung Okos Sütőjéről Stiller Tamás séf, aki egy 20 receptből álló receptfüzetet készített a Samsung Okos Sütőjéhez.

Az okos készülékek világában már a háztartási gépek is arra hivatottak, hogy tulajdonosaik igényeit a lehető legjobban kiszolgálják, és praktikus funkcióikkal alkalmazkodjanak a felgyorsult élet kihívásaihoz. A Samsung Okos Sütője a főzést egyszerűbbé, gazdaságosabbá, sőt egészségesebbé teszi.

Legnagyobb előnye, hogy önmagában több háztartási gépet is kivált, mivel melegít, grillez, süt és főz egyben – egészségesen! Ötvözi a grill funkciót és a hőlégbefúvás funkciót, aminek köszönhetően olaj hozzáadása nélkü is ropogósra és aranybarnára süthetjük benne a burgonyát és a húsokat. Sőt, akár a saját, jól megválogatott alapanyagainkból friss kenyeret, süteményeket, és zamatos házi joghurtot is készíthetünk benne.

Különféle előre programozott sütési- és főzőprogramjának köszönhetően minden ételhez kiválaszthatjuk a tökéletes hőfokot és sütési időt, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. Az okos szenzorok pedig folyamatosan nyomon követik a sütőtér páratartalmát, valamint folyamatosan mérik az étel felületi hőmérsékletét, és jelzik, mikor van készen a fogás.

A Samsung mikróktól már megszokott módon, az Okos Sütő is kerámia bevonattal van ellátva, amit jóval könnyebb tisztítani, nem színeződik el, nem karcolódik meg, ráadásul antibakteriális hatású – és mivel a kerámia hőtartóbb, mint a műanyag, ezáltal gazdaságosabban is működik. A Samsung okos sütő így hosszú évekig őrzi meg újszerű állapotát. A kifinomult, rozsdamentes kialakítása pedig tökéletesen illeszkedik minden konyhába.

Stiller Tamás a hazai debütálása óta használja a Samsung Okos Sütőjét. A séf egy csokor receptet is összeállított az Okos Sütőben könnyedén elkészíthető egészséges fogásokról, s a receptfüzetben hasznos tippekkel is ellátja a vásárlókat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá