Olcsósított Galaxy Note a láthatáron

0 559

Most, hogy az Apple rászánta magát a „jóárasított” iPhone kiadására, a Samsung is úgy érzi eljött az idő. A dél-koreaiak egyik húzóterméke, a Galaxy Note egy valamivel butább, de lényegesen elérhetőbb árú változata jelenik meg a polcokon. Legalábbis a pletykák szerint.

A szóbeszéd nem mostanság kezdődött, de felerősödött, amikor a Samsungtól egy SM-N750 nevű termékről szivárogtak ki adatok. Szakemberek szerint ez Samsung Galaxy Note 3 Lite néven fog ismertté válni.

Annyi bizonyos, hogy az SM-N750 720p kijelzővel fog érkezni, ami sajnos elvileg LCD lesz, nem pedig Amoled. Ez jócskán elmarad az 1080p-vel felvértezett Note 3-tól, de az ár talán kárpótolni fog mindenkit. Igaz, az új Note PRO már 2560 x 1600 pixel felbontású lesz. A képernyő mérete feltehetően nem fog változni.

Aki olcsó Note-ot szeretne, annak az LTE-ről is bizony le kell mondani. Bosszantó apróság, hogy a megjelenéskor 4.3 Jelly Bean Android lesz a készüléken, ami később frissíthető 4.4 KitKatra.

Elég valószínű, hogy a kistestvér a 3Gb RAM helyett mindössze kettőt kap és processzora is megáll valahol 1,9 GHz környékén. A négy magot azonban remélhetőleg nem vonja meg a gyártó az új terméktől.

Egyesek szerint a CES-en leplezik le a lite-os modellt, én viszont fogadni mernék rá, hogy ezt a kimondottan mobilpiacról szóló februári MWC-n fog megtörténni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá