Kiszivárgott a Galaxy Note Pro és Tab Pro

0 923

A hivatalos sajtóesemény előtt egyetlen nappal, óriásplakáton jelentek meg a Samsung újabb generációs tabletjei.

Igaznak bizonyultak azon korábban napvilágra került pletykák, miszerint valóban óriásméretű táblagépekkel készül dobbantani az év elején a dél-koreai gyártó. Az Engadget szemfüles riporterei szúrták ki az idei CES-nek otthonául szolgáló Las Vegas-i Convention Centerre az éjszaka folyamán felkerült molinót, rajta a méretes Samsung táblagép hivatalos sajtófotójával.

Bár a képből túl sok minden nem szűrhető le, a Verge által felnagyított változatban érdekes mód többek számára valószínűleg a Windows 8-ból már jól ismert, csempeszerű felület vehető ki, noha a technológiai oldal következtetése szerint ez feltehetően inkább egy új alkalmazást, semmint a táblagép valódi kezelőfelületét ábrázolja.

A Galaxy Note Pro mellett kivehető Tab Pro felirat valószínűleg az újabb generációs táblagép némileg kisebb, butítottabb változatára utal – az Engadget szerint legalábbis. A korábban megjelent nem hivatalos információk szerint a Note Pro valahol 12 coll környékén, míg a Tab Pro 8.4 – 10.1 coll méretek közt mutatkozhat be.

Az új Samsung táblákkal kapcsolatos hivatalos sajtóeseményre a mai nap folyamán kerül majd sor, így a részletes hardver-, és az egyéb specifikációkkal kapcsolatos megerősítések még váratnak magukra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá