A foci és a Samsung mentheti meg a Világot

0 816

Akik követik a Samsung vagy a labdarúgás világát, már biztosan hallották, hogy idegenek készülnek megtámadni otthonunkat.

A földönkívüliek is kedvelik a sportot, ezért egy focimeccsre hívták ki a földlakókat. A gond az, ha a mérkőzést elveszítjük, akkor az UFO-k bizony elpusztítják a bolygót.

A Samsung ezért egy csapattá kovácsolja a 4 földrész legnevesebb játékosait és különleges technológiával ruházza fel őket. A csapatot támogatók közé te is benevezhetsz a Galaxy 11 hivatalos oldalán, immár majdnem 6 millió szurkolóval büszkélkedhet ez a világválogatott.

A CSAPAT

A csapat menedzsere a kétszeres Aranylabdás német Franz Beckenbauer, aki az Olympic Marseille és a Bayern München csapatát is irányította már.

A kaput a Real BL-győztes hálóőre, a legendás Iker Casillas védi.

A támadó alakzatban sztárcsatárként Lionel Messi (a Barcelona ikonja) és a manchesteri Wayne Rooney vesz részt. A szintén támadó szerepkörhöz szokott fiatal Stephan El Shaarawy (AC Milan) is a gólszerzés okán került a kiválasztottak listájára. A kolumbiai születésű Radamel Falcao jelenleg a Monaco csatára, korábban az Atletico Madrid egyik gólzsákja volt. Ő ezzel már a 4. csatár a csapatban, ami azt jelzi, hogy Beckenbauer kapitány nem tart a földönkívüliektől, vagy nagyon erős védelemre számít. Viszont itt koránt sincs vége, mert természetesen amerikai származású játékos sem hiányozhat a keretből. Így került be Landon Donovan, az Everton csatára. Alekszandr Kerzsakov szintén csatár (Zenyit), így neki sem árt majd megzörgetni az űrlények hálóját.

A világmentő középpálya is igen erős, két szélén a madridi Cristiano Ronaldo és a müncheni Mario Götze foglal helyet. Ők mindketten képesek jobb és bal oldalon is helyt állni, így az idegeneknek nem lesz könnyű dolga. Victor Moses (Chelsea) is helyett kapott a Galaxy 11-ben, az ő szerepe számomra kérdéses (ő is főleg winger, esetleg szélső védőként is bevethető). A mondhatni Samsungos érdekeltségű (dél-koreai) Lee Chung-Yong jelenlétével már nagy tobzódás várható a középpálya szélein, ugyanis ő is jobbszélső.

Középső –főleg támadó- középpályásként a Chelsea kiválósága, Oscar de Santos zavarja majd az UFO-védelmet. Santosra irányító középpályás poszton is számíthat a csapat. Szintén támadó középpályás a sokunk számára teljesen ismeretlen Wu Lei, aki a Sanghai csapatában focizik.

Összességében igazán érdekes hadrend várható, a csapatban ugyanis nincsenek védők. Bízzunk benne, hogy a Galaxy 11 így is megmenti a bolygót!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá