CES 2014: nem mutatják be a Galaxy S5-öt

0 1,871

A CES kész DisneyLand azoknak a felnőtteknek, akik rajonganak a kütyükért és a technikai újdonságokért. Idén is legalább 150 ezer látogatót várnak a Las Vegas-i rendezvényre, ahol megközelítőleg 173 ezer négyzetméteren mutatják be az idei év legmenőbb eszközeit. Természetesen a Samsung is képviselteti magát, azonban egyes hírek szerint a nagyon várt Samsung Galaxy S5 készüléket itt még nem mutatják be.

[information]Az International CES, ismertebb nevén Consumer Electronics Show (CES), az egyik legnagyobb és legismertebb elektronikai és technológiai kiállítás a világon. A rendezvényen rengeteg multinacionális IT vállalat képviselteti magát a világ minden tájáról. A CES-t évente rendezik meg Las Vegasban. A januári kiállításon lehet először hallani az új termékekről, tanulmányokról. A CES azért az egyik legjelentősebb ilyen esemény, mert a rivális show-t, a COMDEX-et megszűntették![/information] A híres ororsz blogger, Eldar Murtazin azt írta Twitteren, hogy bármennyire is szeretnék az emberek: a dél-koreai gyártó nem fogja leleplezni a következő csúcsmobilt, a Galaxy S5-öt. Bár a Samsung bejelentette, hogy az MWC-n lehull a lepel, a legfrissebb hírek szerint a februárban esedékes Mobile World Congres-szen sem láthatja a nagyközönség, a Samsung még húzza az idegeket. Igaz nem tudják sokáig, mert a hírek szerint márciusban bemutatják és május 1-től kerül a boltok polcaira.

Egyelőre még nem lehet sok mindent tudni a Samsung Galaxy S5-ről, de a pletykák szerint a kijelzője 2560 x 1440 pixel felbontású lesz, belsejében pedig a Snapdragon 800-as processzorcsaládjának egy négymagos lapkája bújik meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá