A Samsung Motion Sync porszívója kényelmessé teszi a takarítást

0 837

Az újszerű kialakítás egyedülálló irányíthatóságot és magas szívóteljesítményt biztosíta tartályos porszívónak. A Samsung bemutatta Motion Sync nevű új porszívóját. A készüléket úgy alakították ki, hogy miközben tökéletesen tisztít, a felhasználók könnyebben irányíthatják a lakás porszívózása során.

A Samsung Motion Sync porszívója a modern dizájn és az innovatív technológia ötvözete: a fogyasztók páratlanul elegáns megjelenésű és nagy teljesítményű porszívót kapnak a kezükbe. A kényelem érdekében az SC20F70-et a forradalmian új Motion Sync DesignTM (amely a dinamikus, könnyed irányíthatóságot biztosítja) alapján tervezték meg, s ezzel a piacon kapható legstabilabb portartályos porszívót alkották meg, miközben az innovatív CycloneForce Multi (többkamrás ciklon hatást keltő) technológia magas szívóteljesítményt biztosít a maximális tisztaság érdekében.

„Mint ahogy a többi Samsung háztartási eszköz esetén, itt is a legfőbb szempont a termékek forradalmian új kialakítása és továbbfejlesztése volt a fogyasztók életstílusához igazodva” – mondta Boo-Keun Yoon, a Samsung Electronics háztartási elektronikai üzletágának elnök-vezérigazgatója.

Az irányítás a vásárló kezében van

A Motion Sync Design révén a porszívó teste a kerekektől függetlenül forog, s ezzel gyorsabb, pontosabb és stabilabb mozgást tesz lehetővé egy hirtelen fordulás során is. A Samsung Motion Sync porszívó kedvező súlypont-kialakítása jobb irányíthatóságot biztosít – a különbség legalább annyira szembetűnő, mint a két- és négykerék-meghajtású gépkocsik esetén.

Az egyedi dőlésszögű kerekek enyhén kifele állnak, ezzel biztosítva, hogy a porszívó stabil marad, és nem borul fel. A nagyméretű üreges gumikerekek könnyedén és egyenletesen forognak akár szőnyegen, akár szalagparkettán vagy parkettán használják a készüléket.

Folyamatosan magas szívóteljesítmény

A Samsung Motion Sync porszívó innovatív CycloneForce Multi technológiája által megalkotott egyedi belső szerkezeti kialakítása multiciklonos légáramlást létrehozó tizennégy belső kamrából áll. Az erős centrifugális erő tökéletesen elválasztja a porszemcséket és az egyéb szemetet a levegőtől. Ezzel megakadályozható a szűrő eltömődése, s így hosszú időn át folyamatosan magas szívóteljesítmény érhető el.

Miközben a legtöbb porzsák nélküli porszívó csak HEPA szűrőt használ, a Samsung Motion Sync porszívó egyszerű, szivacsszerű habszűrővel van ellátva, amely több port képes magában tartani, és könnyen tisztítható. Csak egy gyors öblítésre van szükség ahhoz, hogy megelőzzük a szűrő eldugulását, s ezzel hosszan tartó folyamatos szívóerőt, valamint nagy teljesítményt biztosítsunk.

A Samsung Motion Sync porszívó továbbfejlesztett Extreme Force Brush keféje elől egyetlen porszem sem menekül. A készülék egyenletesen osztja el a nyomást a kefén, s ezzel igen hatékonnyá válik a por és egyéb részecskék felszívása, ami pedig még fokozottabb teljesítményt jelent.

Kényelem karnyújtásnyira

A fogónyélbe épített kezelőgombok és kiegészítők révén a Samsung Motion Sync porszívó igen hasznos tisztítóeszközöket ad a felhasználó kezébe.

Közvetlenül a fogónyélbe integrált speciális tisztítóeszközök révén könnyen és gyorsan lehet váltani a szimpla cső, a porszívó, illetve a résszívó funkciók között, így nem kell külön-külön leszedni a kiegészítőket a készülékről.  A beépített távirányítós fogónyél megkönnyíti a készülék ki- és bekapcsolását, valamint az optimális szívóerő beállítását.

A készülék porérzékelő szenzorral van ellátva. A könnyen leolvasható porérzékelő piros fénnyel figyelmezteti a felhasználót, ha különösen poros helyet érzékel. Miután a területet megtisztítottuk, zöld fény jelzi, hogy továbbléphetünk, s így nem kell méregetnünk, hogy megfelelően tiszta-e az adott hely. Ez pedig a takarítással töltött időt is lecsökkenti.  Miután befejeztük a porszívózást, a könnyen eltávolítható, porzsák nélküli portartály egyszerűen, a por kiszóródása nélkül üríthető.

Specifikációk

Modell kód VC20F70HNBN
Fogyasztás 2000W
Szívóerő 360W
Technológia CycloneForce multi
Design Motion Sync Design
Kapacitás 2L
Zajszint 79dBA(Max)74dBA(Silent mode)
Szabályozás Kézi teljesítmény szabályzó
Elő motor filter Szivacs + Micro
HEPA Anti allergén HEPA H13
Szívókefe NB810
Kiegészítő Por érzékelő szenzorParketta kefeBeépített 3 in 1
Cső teleszkópos, alumínium
Vezeték hossza 9m
Szín zöld
Packing Case Color

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá